Nieuws

Kerst

Voor de lekkerste kerststollen, amandelkransen en staven, tulbanden en kerstchocolade bent u bij bakker Bos van harte welkom!

Sint is weer in het land!!!

Wij hebben een ruime keuze in chocoladeletters, speculaas en amandelstaven en pepernoten! Vanaf vrijdag hebben wij ook weer onze bekende Oliebollen!

Gewijzigde openingstijden in de vakantieperiode!

Van 26 juli t/m 28 augustus is onze winkel op de Dorpsweg van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur geopend, de zaterdag blijft ongewijzigd. Onze winkel op het Maertensplein is vanaf 9 augustus t/m 28 augustus van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 13.30 uur geopend, de vrijdagen en zaterdagen blijven ongewijzigd.

Bestellingen ophalen vakantieperiode

Reeds betaalde bestellingen kunnen maandag t/m donderdag tussen 16.30 en 17.30 uur in onze winkel op de Dorpsweg opgehaald worden. Dit kan alleen in de periode dat Maertensplein dicht is. (vanaf 9 augustus t/m 28 augustus van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 13.30 uur geopend, de vrijdagen en zaterdagen blijven ongewijzigd.)

Webshop online!

Bestel vanaf nu al onze producten online. Ook onze taarten met of zonder foto kun je nu via onze webshop bestellen.

Klik op de menu-link of ga direct naar https://webshop.bakkerbos.com/

kerstmarkt in Westbroek

Ook wij staan op de kerstmarkt in Westbroek met verse oliebollen en Kwarkini’s!

Bakker Bos sponsort taart AZM 50 jaar

"Bij deze willen wij u nog eens hartelijk bedanken voor het sponsoren van de taart ‘AZM 50 jaar’. De koorleden vonden hem prachtig en hebben er van gesmuld."

Verbouwing

Wegens verbouwing is onze winkel op het Maertensplein van maandag 25-3 t/m donderdag 28-3 gesloten. Vrijdag bent u vanaf 8.00 uur weer van harte welkom.

Weer eerste prijs met suikerbrood

Net als vorig jaar heeft Bakker Bos wederom de eerste prijs behaald met het suikerbrood bij de BakkersVak wedstrijden in Friesland.

Bakker Bos wint prijs met suikerbrood

Sinds jaar en dag worden de mooiste sierstukken ingeleverd bij de Bakkersvakwedstrijden. Ook Bakker Bert Bos uit Maartensdijk en zijn team behoorden tot de deelnemers aan de competitie in Drachten. Bert Bos: 'Voor ons was het de eerste keer dat wij mee hebben gedaan en daarom zijn wij heel blij met het resultaat, nl. een eerste prijs voor Kaiserbroodjes en tweemaal een derde prijs voor gevulde koeken en suikerbrood. Vooral om met suikerbrood een prijs te halen in Friesland is best bijzonder'. Sûkerbôle of suikerbrood is een traditioneel brood uit de noordelijke provincie Friesland.