Nieuws

Bedrijfsfilm oliebollen

Bekijk hier de nieuwe bedrijfsfilm van Bakker Bos.

Bedrijfsfilm Bakker Bos

Bekijk hier de nieuwe bedrijfsfilm van Bakker Bos.

GEZOCHT: Winkelmedewerker

WINKELMEDEWERKERGEZOCHT Dorpsweg 118 | 3738 CJ Maartensdijk bakkerij@bosmaartensdijk.nl | 0346 - 21 12 35 20-30 uur per week Voor onze winkels zoeken wij een winkelmedewerker voor 20 tot 30 uur in de week. Vind jij het leuk om ons team te komen versterken en onze verse producten te verkopen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Mail dan naar bakkerij@bosmaartensdijk.nl t.a.v. Bert Bos.

Kerst

Kom gauw langs voor de lekkerste kerstbroden, amandelstaven en kransen, tulbanden, kerstkransjes en mini tulbandjes!

Openingstijden

Vanaf maandag 1-8 t/m donderdag 18-8 zijn wij op het Maertensplein van 8.00 tot 14.00 uur geopend!

Alvast een Vrolijk Pasen

Wij wensen u vrolijk Pasen met de paaslekkernijen van Bakkerij Bos!

Kerst

Voor de lekkerste kerststollen, amandelkransen en staven, tulbanden en kerstchocolade bent u bij bakker Bos van harte welkom!

Sint is weer in het land!!!

Wij hebben een ruime keuze in chocoladeletters, speculaas en amandelstaven en pepernoten! Vanaf vrijdag hebben wij ook weer onze bekende Oliebollen!

Gewijzigde openingstijden in de vakantieperiode!

Van 26 juli t/m 28 augustus is onze winkel op de Dorpsweg van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur geopend, de zaterdag blijft ongewijzigd. Onze winkel op het Maertensplein is vanaf 9 augustus t/m 28 augustus van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 13.30 uur geopend, de vrijdagen en zaterdagen blijven ongewijzigd.

Bestellingen ophalen vakantieperiode

Reeds betaalde bestellingen kunnen maandag t/m donderdag tussen 16.30 en 17.30 uur in onze winkel op de Dorpsweg opgehaald worden. Dit kan alleen in de periode dat Maertensplein dicht is. (vanaf 9 augustus t/m 28 augustus van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 13.30 uur geopend, de vrijdagen en zaterdagen blijven ongewijzigd.)